Oktatások

Az épületautomatika rendszerek kiépítése és programozása összetett feladat. Folyamatos tanulást igényel a technikai fejlődés követése. Cégünk többféle képzést tart azoknak akik ezen a szakterületen szeretnék ismereteiket bővíteni illetve használható szaktudást szerezni. Ha tervezik épületvezérlő, lakásfelügyeleti, automatizált épületek kivitelezését, de nem tudják hogy miként fogjanak hozzá, jöjjenek el hozzánk, mi mutatunk egy megoldási lehetőséget, ami garantáltan elnyeri tetszésüket.

 

Az alábbi oktatásokat tartjuk:

I.Tecomat Foxtrot épületautomatika rendszer elemek, alpvető vezérlési és szabályozási feladatok, kivitelezési megoldások

Az oktatás témája: A Tecomat Foxtrot épületvezérlő rendszer elemeinek bemutatása, felhasználási területei. CFox, RFox, TCL2 eszközök jellemzői és használati területük. Vezérlési és szabályozási feladatok megvalósítása. Intelligens épületek kialakításának módozatai, telepítési ajánlás.

Időpont: Előzetes egyeztetés esetén, minimálisan 6 fő jelentkezésekor indítjuk a tanfolyamot egy kecskeméti oktatási központban.

Általános információk: Az oktatás egy napot vesz igénybe, általában 9:00-17:00 között időtartamban, pár szünet beiktatásával.

Kinek ajánljuk: Olyan épületautomatikában, PLC programozásban nem jártas szakembereknek, akik még csak most ismerkednek a szekterülettel. 

Költsége: nettó 30.000 Ft/fő

 

II.Tecomat eszközök programozása MOSAIC fejlesztői környezetben

Az oktatás témája: A Tecomat Foxtrot eszközök gyors áttekintése. A MOSAIC fejlesztő környezet bemutatása, program készítése CFC és ST nyelven. Egy kisméretű lakás vezérlésének elkészítése, felhasználói felület létrehozása.

Időpont: Előzetes egyeztetés esetén, minimálisan 6 fő jelentkezésekor indítjuk a tanfolyamot egy kecskeméti oktatási központban.

Általános információk: Az oktatás egy napot vesz igénybe, általában 9:00-17:00 között időtartamban, pár szünet beiktatásával. Laptopot kérem hozzon mindenki, amin már telepítve van a MOSAIC fejlesztőkörnyezet legutolsó verziója.

Kinek ajánljuk: Erős és gyengeáramú szakamebereknek, programozásban már jártas embereknek akik már rendelkeznek ismeretekkel az épületautomatika rendszerekről és azok kialakításáról.

Költsége: nettó 30.000 Ft/fő

A következő tanfolyamot 2015.05.27-én tartjuk! Lehet jelentkezni! Van még szabad hely! 

 

III. Haladó MOSAIC fejlesztői tanfolyam

Az oktatás témája: A MOSAIC fejlesztői környezet használata, kiemelt figyelmet fordítva a gépészeti, ipari vezérlésekre, szabályozásokra. Fő témakörök: grafikonok, gráfok, adatgyűjtés, Modbus, PID szabályzás, Külső hőmérséklet követő szabályozás. Mintaprogramok és grafikai elemkészlet biztosítása a részvevőknek.

Időpont: Előzetes egyeztetés esetén, minimálisan 6 fő jelentkezésekor indítjuk a tanfolyamot egy kecskeméti oktatási központban.

Általános információk: Az oktatás egy napot vesz igénybe, általában 9:00-17:00 között időtartamban, pár szünet beiktatásával. Az ebédet, kávét, innivalót cégünk biztosítja. Laptopot érdemes hozni, amin már a feltelepített MOSAIC környezet működik. A részvétel feltétele hogy az oktatási díj rendezve legyen.

Kinek ajánljuk: Már MOSAIC fejlesztőkörnyezet használatában jártas telepítőknek ajánljuk.

Költsége:  nettó 30.000 Ft/fő

 

IV. Épületautomatika rendszertelepítés, előre gyártott vezérlőszekrénnyel

Az oktatás témája: A cégünk által előszerelt elosztószekrények beüzemelése, kialakításához szükséges információk gyüjtése és az épületautomatika koncepciók megismerése.

Időpont: Előzetes egyeztetés esetén, minimálisan 6 fő jelentkezésekor indítjuk a tanfolyamot egy kecskeméti oktatási központban.

Általános információk: Az oktatás egy napot vesz igénybe, általában 9:00-17:00 között időtartamban, pár szünet beiktatásával.

Kinek ajánljuk: Villamos kivitelező cégeknek

Költsége: nettó 30.000 Ft/fő

 

Az oktatások általában egy naposak, azokat igény szerint indítjuk, amint összegyűlik a minimális 6 fő jelentkező létszám. Ha érdeklik az oktatások akkor kérem írjon a pelikans@automatizaltepulet.hu e-mailre.