Control4

 • Control4 felhasználói felületek

  Control4_eszközök

  Control4 felhasználói felületek

 • Control4 eszközök

  Control4_eszközök

  Control4 eszközök

 • Control4 kaputelefon

  Control4_eszközök

  Control4 kaputelefon

 • Control4 felhasználói grafikus kezelő felület

  Control4_eszközök

  Control4 felhasználói grafikus kezelő felület

 • Control4 rendszer bárhol futtatható

  Control4 eszközök

  Control4 rendszer bárhol futtatható

A Control4 egy amerikai gyártmányú lakásvezérlő és média központ. A céget 2003-ban alapították, tagjai a más hasonló termékeket előállító gyárakból váltak ki. A vezérlőegység egy linux alapú épület vezérlő, ami képes az összes csatlakoztatott elektronikus eszközt irányítani a felhasználó otthonában. Ilyen eszközök a világítás és árnyékolók, szórakoztató elektronikai eszközök, hűtés-fűtés rendszerek, érintőképernyős kezelők. Driver alapú a kapcsolat, ami azt jelenti hogy az eszközök illesztését szoftveresen valósítják meg.

A vezérlő megjelenése szokatlan egy kicsit, mivel inkább egy média lejátszóra hasonlít mint inkább egy központi vezérlő egységre. A nappaliban foglal helyet így a szórakoztató elektronikai eszközökkel könnyen tud Infra vezérlőjén keresztül kapcsolatot létesíteni. 

A rendszerbe infravörös kapcsolaton keresztül, RS-232 , és / vagy a TCP / IP protokolt használó eszközök vonhatóak be. A bevont eszközök egy egységben, közös kezelőfelületen érhetők el, nem szükséges azok kezelőszerveit használni azt a központi egység elvégzi helyettünk. 

Az általunk telepített Control4 intelligens ház rendszer a FutureNow vagy Tecomat Foxtrot erősáramú beavatkozó rendszert és a Paradox EVO vagy a DSC riasztócsaládot használja. Magyarországon ezeket az eszközöket célszerű használni ha költséghatékony rendszert szeretnénk telepíteni.

Az általunk telepített rendszer jellemzői:

 • Bármilyen kapcsoló és szerelvény családdal lehet szerelni, nincsen megkötés a kinézetre.
 • A kapcsolók mögött csak kontaktusok vannak, nincsen áramütés és elektroszmog veszély.
 • Valós biztonság és komfort növekedés érhető el.
 • A kedvenc IOS, Adroidos, PC, MAC termékeink bevonhatók a kezelőfelületek körébe.

A Control4 rendszer koncepciója az hogy egységes kezelőfelületet és beavatkozást biztosítson az elektronikus eszközökhöz. A kezelőfelöletek vagy dedikált fali érintőképes terminálok  vagy PC, iPad, iPhone, Androidos eszközök. Biztosítja az együttműködést az eszközök között így éri el a comfort növekedést.

Az alábbiakban egy videót lehet találni ami bemutatja hogy miként működik a rendszer:Egyéb információk: